Vorige | Volgende

Nieuwe Erven 18 a HEESCH

Vraagprijs € 490.000 k.k.

Bewaar object

Omschrijving

Deze goed onderhouden, in 2005 gerealiseerde bedrijfshal is geschikt voor meerdere doeleinden en is gelegen op een perceel van maar liefst 2.029 m². Het buitenterrein is geheel verhard.

De bedrijfshal is opgesplitst in een garage/werkplaats, compleet met smeerputten, verwarming etc. Een aparte wasplaats, onder andere geschikt voor grote voertuigen. Werkplaats en/of magaijn ruimte. Vanuit de werkplaats is een trap met toegang tot de eerste verdieping, thans in gebruik als magazijn / kantoorruimte.
Daarnaast is er een royale kantine met keukenblok, toegang tot tussenportaal met separaat toilet en doucheruimte.

Naast een aparte loopdeur geven een 3-tal overhead deuren toegang tot de garage/werkplaats, een vierde tot de wasplaats. De vrije hoogte van de overhead deuren zijn ca. 5,5 mtr en de hoogte van de bedrijfshal is ca. 8 mtr.
De ruime lichtstraten op het dakzorgen voor de nodige daglicht.

Het geheel is gelegen op een kleinschalig bedrijventerrein. Het object is ideaal gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Den Bosch, Oss, Nijmegen en Eindhoven.
Bestemming is Bedrijf t/m categorie 3.2 met bedrijfswoning. Het vigerend bestemmingsplan is toegevoegd aan de brochure.

Bestemming:
Het object is gelegen in het vigerende bestemmingsplan "Bedrijventerreinen Bernheze" en heeft hierin de bestemming "Bedrijf" en als zodanig bestemd voor doeleinden van "bedrijf t/m categorie 3.2". Een kopie van dit bestemmingsplan is toegevoegd aan de brochure.

Inhoud: ca. 4.575 m³
VVO: 580 m²

In overleg is het bespreekbaar om de vrijstaande woning, gelegen aan Nieuwe Erven 18 te Heesch, tegen een meerprijs erbij te kopen. De vrijstaande woning is gelegen op een perceel van 747 m², waarmee de totale oppervlakte komt op 2.776m².
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Type
Bedrijfsruimte met kantoor
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp kantoorruimte
41 m²
Opp bedrijfshal
580 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
HEESCH
Sectie
A
Perceel
6605
Oppervlakte
2029 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Alle foto's

Nabijgelegen

Deel dit object