Als gedreven makelaar in omgeving Vinkel heten wij u van harte welkom bij Akker Makelaardij. Wij zijn een gevestigd makelaarskantoor dat u kan helpen met een uitgebreid dienstenpakket. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Zoekt u een koopwoningen in Vinkel? Bekijk direct de aangeboden objecten en gebruik de filter om uw voorkeuren aan te geven. Wilt u liever een uitgebreid vrijblijvend advies bij de verkoop van uw woning? Neem contact met ons op voor een gratis waardebepaling. Wij helpen u graag!

Uitgebreid aanbod aan objecten

Naast koop- en huurwoningen kunt u bij Akker Makelaardij terecht voor:

Als gevestigd makelaarskantoor in de regio Vinkel staan wij voor een professioneel advies en een persoonlijke aanpak. U kunt daarom op elk moment van de dag, binnen openingstijden, bij ons binnenlopen voor informatie of advies. Uiteraard is het maken van een afspraak buiten openingstijden ook mogelijk.

Op de hoogte blijven van objecten in Vinkel en omgeving

Kunt u uw droomhuis momenteel niet vinden? Schrijft u zich dan in voor de huizenmail. Indien er een object aan uw wensen voldoet, ontvangt u van ons een mail. Zo krijgt u informatie toegestuurd van een object dat aan uw wensen voldoet!

Eveneens kunt u ons volgen op Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe objecten. Met regelmaat plaatsten wij hier mooie updates/objecten om zoekers op de hoogte te blijven houden.

Maak een afspraak bij dé makelaar in de regio Vinkel

Wilt u een huis kopen of juist verkopen? Zoekt u daarvoor een makelaar in de omgeving van Vinkel? Onder het genot van een kopje koffie helpt Akker Makelaardij u graag verder. Als no-nonsense makelaarskantoor wordt u op een persoonlijke manier bijgestaan!