Ons team

Wij stellen ons graag aan u voor.

Adri van den Akker

Makelaar, taxateur en oprichter van Akker Makelaardij

Geboren en getogen in Heesch, geen plekje in Heesch is hem onbekend. Begonnen met een agrarisch bedrijf maar daarna het roer omgegooid. Adri heeft in 2004 Akker Makelaardij opgericht, en heeft sindsdien een dijk aan ervaring en kennis opgedaan.

Veerle van den Akker

Makelaar en taxateur

Begonnen als een bijbaantje / vakantiewerk. Na het afronden van de opleiding Bedrijfskunde aan de slag gegaan met het behalen van de diploma’s voor Register Makelaar Taxateur. Veerle komt graag bij je langs voor een verkoopadvies / kennismakingsgesprek of een taxatie.

Thijmen van den Akker

Makelaar

Het voorbeeld van jong geleerd is oud(er) gedaan. Als 14-jarige jongen werd Thijmen al ingezet in het bedrijf om hand- en spandiensten te verrichten. Hij begon met het plaatsen en ophalen van borden, en leerde gaandeweg het vak kennen. Hij geniet van het contact met mensen en gaat altijd voor het beste resultaat.

Sterre Hegeraat

Assistent makelaar

Sterre heeft een studie Ondernemerschap en Retail management afgerond. Tijdens een buitenlandse vastgoed stage als assistent makelaar bij Century 21 heeft ze kennis gemaakt met de makelaardij. Daar was ze zo enthousiast over dat ze inmiddels haar diploma Makelaardij heeft behaald. Blakend van enthousiasme en vol inzet regelt ze jouw verkoop.

Corina Uijlen

Secretaresse

Corina is in 2005 begonnen bij Akker Makelaardij, en meegegroeid met de ontwikkelingen van het kantoor. Ze is de drijvende kracht op de achtergrond en houdt het reilen en zeilen op kantoor in de gaten. Met veel plezier ondersteunt ze de makelaars met allerlei werkzaamheden. Gezegend met de titel “rechterhand van Adri”.

Yvonne Pennings-Gloudemans

Commercieel medewerker binnendienst

Yvonne is al meer dan 23 jaar werkzaam in de makelaardij, en heeft inmiddels een schat aan ervaring opgedaan. Ze heeft in 2018 de overstap gemaakt naar ons kantoor, haar beste beslissing ooit! Een veelzijdige medewerker, die op veel verschillende gebieden kan worden ingezet.

Demi van de Wetering

Commercieel medewerker binnendienst

“Goedemorgen, Akker Makelaardij, met Demi”… De kans is groot dat je Demi aan de lijn krijgt als je naar ons kantoor belt. Demi is sinds 2020 aan de slag gegaan bij Akker Makelaardij. Ze ondersteunt de makelaars, beheert de agenda’s en zorgt dat iedereen goed voorbereid op pad gaat. Daarnaast verzorgt ze woningpresentaties en Social Media.

Maak kennis met team Akker Makelaardij.

 

Neem contact met ons op

Wij staan telefonisch, per e-mail en per WhatsApp voor je klaar.

  • Door het formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen

Vrijblijvende waardebepaling

Heeft u verhuisplannen en wilt u graag de (over)waarde van uw woning weten?
Nodig Akker Makelaardij uit voor een gratis waardebepaling.

Meer informatie