Over Akker Makelaardij

Over Akker Makelaardij

Toen Adri van den Akker in 2004 begon met Akker Makelaardij, had hij een duidelijk beeld voor ogen. Een makelaarskantoor dat er altijd is voor zijn klanten. Dat betrouwbaar en transparant is, maar ook persoonlijk en betrokken. Een bedrijf waar alle lijntjes kort zijn, waar klanten zich thuis voelen en dat altijd gaat voor het maximale resultaat.

Dit is ook vandaag de dag nog steeds de belangrijkste drijfveer van Akker Makelaardij.

Adri heeft zijn passie voor de makelaardij doorgegeven aan zijn dochter Veerle en zoon Thijmen, die al jaren eveneens met veel gedrevenheid en enthousiasme als makelaar werkzaam zijn. Daardoor is het een modern en eigentijds bedrijf, met tegelijkertijd veel ervaring en een groot netwerk.

We zijn een bedrijf in beweging. De roots liggen in Heesch, maar sinds 2020 hebben we ook een mooi kantoor in Oss.

Ons team bestaat uit professionals die altijd bereid zijn om een stap extra te zetten, om jouw woning naar volle tevredenheid te verkopen of aan te kopen. Daarbij horen heldere afspraken, flexibel zijn en een goede bereikbaarheid. Wij maken daarin het verschil. Mede daardoor zijn wij een begrip in de regio geworden.

Wij staan voor je klaar om je te helpen met een succesvolle verkoop of aankoop van je woning.

Neem contact met ons op

Wij staan telefonisch, per e-mail en per WhatsApp voor je klaar.

  • Door het formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen

Vrijblijvende waardebepaling

Heeft u verhuisplannen en wilt u graag de (over)waarde van uw woning weten?
Nodig Akker Makelaardij uit voor een gratis waardebepaling.

Meer informatie