Waarom Akker Makelaardij

Wij zijn toegankelijk en open. We houden van een heldere communicatie, en zetten altijd een stapje extra voor het best haalbare resultaat. Wij maken het verschil door onze inzet!

 • Persoonlijk en betrokken
  Wij houden van korte lijnen en een persoonlijke benadering. We houden je gedurende het gehele verkoopproces op de hoogte. Bij ons ben je niet alleen een verkoper, maar ook een persoon die het als spannend, moeilijk of juist leuk kan ervaren.
 • All-in courtage, geen opstartkosten
  Wij houden van heldere afspraken. We hanteren een all-in courtage zodat je weet waar je aan toe bent. Mochten er extra wensen zijn, dan worden die duidelijk met je besproken. We berekenen geen opstartkosten.
 • Dat stapje extra
  Er zijn makelaars en er zijn makelaars met een drive. Wij hebben die drive. We zetten graag een stapje extra en waar mogelijk nemen we zorg uit handen. Een tevreden klant, dat is ons doel.
 • Presentatie
  Je woning wordt optimaal gepresenteerd. Er worden professionele foto’s en een video gemaakt. We maken een fraaie verkoopbrochure met duidelijke teksten. De woning wordt gepresenteerd op Funda en onze website, toegestuurd naar onze zoekers en natuurlijk gepost op Facebook en Instagram.
 • Eigen woonkrant
  Je zou denken dat tegenwoordig alles draait om digitale presentatie. Toch heeft ook onze Woonkrant een grote waarde en wordt deze door velen zeer goed bekeken en gewaardeerd. Jouw woning wordt hierin kosteloos gepresenteerd.
 • De ideale combinatie
  Een mix van ervaren en jonge enthousiaste medewerkers. Een combinatie van jarenlang opgedane kennis en de inzet van moderne tools en eigentijdse toepassingen. Hierdoor hebben we een groot netwerk, kennis van de regio en zijn we helemaal bij de tijd.

Neem contact met ons op

Wij staan telefonisch, per e-mail en per WhatsApp voor je klaar.

 • Door het formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen

Vrijblijvende waardebepaling

Heeft u verhuisplannen en wilt u graag de (over)waarde van uw woning weten?
Nodig Akker Makelaardij uit voor een gratis waardebepaling.

Meer informatie