Reviews

Bedrijfsnaam

Zeer persoonlijk

We hebben het contact met zowel Thijmen als Veerle als bijzonder prettig ervaren. Beiden hebben op zeer persoonlijke en deskundige wijze meegedacht en gewerkt met zowel de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons huidige huis. De lijntjes waren kort, communicatie duidelijk en het gehele proces van aankoop en verkoop is door hun adviezen en kennis van de markt, bijzonder snel verlopen!

- Dhr. Veldhoen
Bedrijfsnaam

Alles wat je hoopt te vinden bij een makelaar

Korte lijnen, snel en efficient, uitstekend marktinzicht en goede mix van zakelijk en persoonlijk: alles wat je hoopt te vinden bij een makelaar

- Dhr. Ruigrok
Bedrijfsnaam

Open communicatie

Snelle, open en correcte communicatie tussen makelaar en verkoper. Afspraken volledig nagekomen, ook door medewerkers kantoor.  Goed geïnformeerd over marktsituatie. Verkoop snel afgewikkeld. Blijkbaar ook een intensief en betrouwbaar contact met koper. Documentatie en schriftelijke vastlegging perfect. Samenwerking met zeer goede fotograaf/maker van filmpje voor Funda..

- Dhr. Van de Laar
Bedrijfsnaam

Destijds gekocht en nu verkocht

Ons huis destijds in 2016 gekocht via Van den Akker. Enorm tevreden over het fijne, vriendelijke en snelle contact. Dan ook snel de keuze gemaakt om nu, 2022, ook via Akker Makelaardij te verkopen. Ditmaal geholpen door de “kinderen”. Sociale, vriendelijke en spontane medewerkers. Hebben kennis van de huidige markt en wisten ons eerlijk en goed te adviseren. Tussentijdse vragen werden enorm snel beantwoord. Bedankt Van den Akker!

- Mevr. Van Dun
Bedrijfsnaam

Geen valste beloftes

Vlotte verkoop van de woning. Afspraken maken gaat goed, er worden geen dingen beloofd die ze niet na komen. Alle contact verliep soepel en zorgde voor snelle afhandeling van zaken.

- Dhr. Goossens
Bedrijfsnaam

Goede communicatie en begeleiding

Prima makelaardij, goede begeleiding en service en klantvriendelijk. Goede kennis marktwaarde woningen. Goede communicatie m.b.t. bezichtigingen terugkoppeling etc.

- Dhr. Van Vugt
Bedrijfsnaam

Een makelaar die ik iedereen zou aanbevelen.

Een makelaar die zeer flexibel is en je 7 dagen in de week kunt/mag storen. Hij houdt je goed op de hoogte mbt nieuwe informatie en de voortgang. Een makelaar die ik iedereen aan zou bevelen.

- Dhr. Hilker
Bedrijfsnaam

Altijd bereikbaar

Het contact met de makelaar verliep uitstekend, Veerle was 7 dagen per week voor ons bereikbaar! De marktkennis is perfect en wij zijn zeer te spreken over de service, onze complimenten! Ga zo door!

- Dhr. Bross
Bedrijfsnaam

Meedenkend, zowel de makelaars als kantoorpersoneel

Vriendelijk, behulpzaam, meedenkend,, zowel de makelaars als het kantoorpersoneel. Prettig contact.

- Mevr. Van de Wiel

Neem contact met ons op

Wij staan telefonisch, per e-mail en per WhatsApp voor je klaar.

  • Door het formulier te gebruiken ga je akkoord met de verwerking van je persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring

Blijf op de hoogte van nieuwe woningen

Vrijblijvende waardebepaling

Heeft u verhuisplannen en wilt u graag de (over)waarde van uw woning weten?
Nodig Akker Makelaardij uit voor een gratis waardebepaling.

Meer informatie